pátek 17. července 2015

Půjčte si ZDARMA eVito krokoměr

Pro všechny eVito příznivce jsme připravili speciální nabídku.

Půjčte si ZDARMA eVito krokoměr!


Rádi byste si pořídili krokoměr a nevíte jaký? Chcete si vyzkoušet, zda zvládnete nachodit doporučovaný počet 10 000 kroků denně? Přijďte k nám na eVito showroom, kde vám za vratnou zálohu 500 Kč zapůjčíme eVito krokoměr na dva dny nebo celý víkend.


eVito 3D krokoměr SL je praktické a skladné zařízení s atraktivním designem určené k měření počtu provedených kroků a monitorování dosažené vzdálenosti. Díky integrovanému 3D senzoru zaznamenává a počítá kroky i skoky. Zařízení můžete mít v kapse, na opasku, na poutku na krku či v kabelce a údaje o vašem pohybu budou vždy zaznamenány.

eVito krokoměr:
  • automaticky měří: kroky, ušlou vzdálenost, kalorie
  • zobrazuje historii naměřených hodnot posledních 30 dní
  • naměřené hodnoty odesílá do online eVito aplikace, kde si je můžete prohlédnout v souvislostech, co se týká spálené energie i cílů, které si k nachozeným krokům můžete nastavit



eVito krokoměr můžete používat jako standardní krokoměr a nebo svým krokům dát nový rozměr. Zaregistrujte si ZDARMA testovací verzi eVito aplikace verze Lite nebo si prostřednictvím srovnávací tabulky vyberte některou z vyšších verzí eVito účtů.

K zapůjčení krokoměru stačí:
1) Zastavit se na eVito showroomu
2) Přinést v hotovosti vratnou zálohu 500 Kč

Žádné komentáře :

Okomentovat