pátek 5. června 2015

SOUTĚŽ o krokoměr s Avon Pochodem

Na AVON Pochod s eVito aplikací


Chystáte se tento víkend v sobotu 6. června 2015 na jubilejní 15. ročník AVON pochodu?

Zmapujte si trasu Avon Pochodu pomocí eVito mobilní aplikace dostupné pro Android (Google Play)/iOS (App Store) a vyhrajte eVito krokoměr. Po instalaci aplikace si vytvořte svůj účet (ten lze jednoduše vytvořit i přes web www.evito.cz/lite) a poté už jen stačí na startu spustit aplikaci s volbou aktivity Turistika. Ti z vás, kteří si trasu projedou na bruslích, zvolí možnost In-line.

Následující týden nám můžete zasílat printscreeny s vaší trasou z eVito aplikace a v pátek 12. 6. 2015 vylosujeme výherce, který od nás získá eVito sadu 10 000 kroků s krokoměrem.

I my jsme do boje proti rakovině prsu vyslali naši zástupkyni, která si trasu projde s kočárkem a samozřejmě také s krokoměrem. Jsme tedy zvědaví, kolik kroků během 4,6 km nachodí.

Zasílejte nám své fotky tras na eVito facebook do zpráv, pod příspěvek nebo na email michala@evito.cz. Budeme se také těšit na vaše fotografie pořízené během pochodu i z cíle na Rohanském ostrově během následujícího programu.


















Podmínky soutěže:

  • soutěž probíhá v období od 6. 6. do 11. 6. 2015 včetně,
  • soutěžící soutěží prostřednictvím eVito mobilní aplikace a zaslaných printscreenů s trasou Avon pochodu pořízených z eVito aplikace,
  • printscreeny zasílejte na eVito facebook do zpráv, pod příspěvek nebo na email michala@evito.cz,
  • organizátoři si vyhrazují právo vyloučit soutěžícího ze soutěže v případě podezření z podvodu, v tomto případě bude výhra postoupena dalšímu v pořadí,
  • výsledky soutěže budou vyhlášeny do 12. 6. 2015,
  • soutěže se nesmí účastnit zaměstnanci Secar Bohemia Group.


Žádné komentáře :

Okomentovat