pátek 12. června 2015

eVito baví Garminy


Uživatelé eVito systému se dělí na dva tábory. Jedni milují eVito krokoměr, malou krabičku, kterou nosí v kapse či na krku, aniž by o ní věděli. Druhý tábor už dlouho volal po krokoměrech, které by byly součástí náramku či hodinek, kde by byla jistota, že se jim nestane, že krokoměr zůstane doma, v druhých kalhotách, v tašce či na nočním stolku.

Dlouho jsme hledali jak vyjít vstříc oběma našim uživatelům. Otestovali jsme velké množství zařízení, ale dlouho jsme nebyli spokojeni s jejich kvalitou, případně cenou. Nakonec jsme se našli v zařízeních Garmin, jejichž nabídka je nejširší a kvalita předčí ostatní testované produkty.

Pokud hledáte jen decentní náramkový krokoměr, doporučujeme zařízení vívofit nebo vívosmart. Oba náramky umí mnohem více, než pouze počítat kroky, podívejte se sami. Značka Garmin již také integrovala krokoměry do svých hodinek, a to jak lifestylových vívoactive, tak také do dalších např. Forerunner 15, Forerunner 920XT nebo nejlepšího svého modelu fenix 3… Zařízení jsou dostupná na eVito eShopu a v kamenné prodejně. Pokud máte zájem o konkrétní typ zařízení, který nevidíte na eVito eShopu, napište nám na info@evito.cz a my pro vás hodinky zajistíme.

Jak vše funguje v praxi?

Již jste vlastníky účtu v eVito systému minimálně verze Active a nyní jste si pořídili zařízení Garmin. Zprovoznili jste je podle návodu a máte svůj účet Garmin Connect. Teď už stačí jen propojit oba účty - Connect s eVito systémem. Přihlaste se tedy do eVito systému a najeďte myší na své jméno. V menu vyberte volbu Můj účet (Nastavení). V horní části stránky klikněte na záložku „Zařízení“ a v pravé části je již odkaz „Garmin Kroky“.

Klikněte na odkaz a zadejte své přihlašovací údaje do účtu Garmin Connect. A máme hotovo. Krokoměr se přidá mezi vaše zařízení jako "Garmin API import" a jakmile synchronizujete kroky s účtem Garmin Connect, během 15 minut se kroky automaticky přenesou také do eVito systému.

Je to jednoduché :-)! V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.


Žádné komentáře :

Okomentovat