středa 4. května 2016

Chodíme od cedule k ceduli

Plánujte výlety. Navštěvujte nová města, vesnice. Objevujte „vtipné“ názvy obcí. Sdílejte vaše fotky, kde jste vyfocení s „cedulí“. Inspirujte ostatní k poznávání nových míst. 

Jak jinak a lépe si vychutnat jarní počasí než procházkami v přírodě, parku a klidně i po městě? Se stanoveným cílem, trasou nebo místem, kam dojít se motivace k chůzi výrazně zvyšuje. 
Vynaložte své úsilí k získání lepší fyzické i psychické kondice do turistiky a choďte s námi „od cedule k ceduli“. Už 6 000 kroků denně zaručuje zdraví oběhového systému, od 10 000 kroků výše jste na dobré cestě ke zdravému hubnutí. 




Pravidla:
Pravidla jsou velmi jednoduchá. Posílejte nám v období 1. května - 30. září vaše fotografie z výletů a cest a zařaďte se do slosování o jeden z eVito krokoměrů. Počet zaslaných fotek není omezen – čím více fotek zašlete, tím větší šanci na výhru máte. 
Fotografie můžete posílat na email info@evito.cz, do zpráv na našem Facebooku nebo přímo k události „Chodíme od cedule k ceduli“ na Facebooku.
Největším vítězstvím pro vás nemusí být pouze výhra krokoměru, ale hlavně radost z pohybu, cílených výletů a motivace ostatních k chůzi a turistice.

Žádné komentáře :

Okomentovat