úterý 24. června 2014

Program eVito je pro mne něco jako pomocná ruka

Zkušenosti eVito uživatelů

Celý život se potýkám s nadváhou, dietami a samozřejmě s " jojoefektem". To díky mé slabé vůli. Proto jsem uvítala nabídku mojí paní doktorky o využití programu eVito. Zjistila jsem totiž, že nad mojí vůlí musí někdo bdít. Velice mne program eVito motivuje, zejména možnost sestavení jídelníčků.


Změnila jsem stravovací návyky. Kalorie a ostatní si hlídám pomocí "jídelníčku eVito". Moje počáteční váha byla 133,5 Kg! Po čtyřech měsících jsem na 118,3 Kg. Mám radost, zlepšila se mi nálada a vůbec, je mi líp.

Program eVito je pro mne něco jako pomocná ruka. Konečně se snad dočkám dne, že se ze mne stane " DOCENT", t.j., že docílím váhy pod 100 Kg.

Také jsem objevila kouzlo krokoměru. Již si nedovedu představit den bez turistiky. Můj denní limit je 10.000 kroků. Většinou se mi podaří našlapat více. Zatím moje maximum je 17. 613 kroků, při délce kroku 66cm. V průměru denně nachodím 6 - 8 km. A také mě přestala bolet záda. Velká úleva.

Děkuji všem, kteří se podíleli a podílejí na tvorbě, fungování a zdokonalování aplikace eVito. Program eVito mohu vřele doporučit všem, kteří mají podobný problém s váhou jako já.

Jarmila B., 60 let

Žádné komentáře :

Okomentovat